martes, 6 de octubre de 2009

Worlds 2009 Thun

Com alguns ja sabreu, 4 dels palistes del Salt-ter vam competir als mundials de kayak freestyle k es van disputar a Thun aquest passat més de Setembre.
Després del viatge amb la furgo de l'espanyola, que compateix en incomoditat amb la del Salt-ter, ens vam instalar a Niederried, a tres quarts d'hora de Thun, per damunt d'Interlaken.
De seguida vam començar a entrenar, a Thun, la selecció espanyola entrenava amb la xilena, la marroquí i la andorrana, així que cada persona, podia entrenar poc més de 3 minuts a la onada.
Per això vam anar a entrenar unes quantes tardes a un secret spot (numés diré k es trova en algun lloc de la Luchine) per perfeccionar i entrenar nous trucs.
A la competició, l'Adrià i l'Aniol van quedar eliminats a les preeliminars 14é i 13é, i en Gerd i jo vam passar jo a semis i en Gerd a quarts.
A les semis, després d'una primera manga de 400 punts (ja ja estava content), m va sortir la manga de la meva vida i vaig quedar primer de la meva série amb 640 punts, (clean air blunt, bkairblunt, blunt, Airscrew, Donkey flip, Pan Am, Donkey flip) La manga em va valer per posar-me com a tercer a la final, per davant de noms coneguts com Dane Jackson, Michael "LP" Palmer, Maxime Renault, Keegan Grady...
El dia després, a la final, la manga no va sortir "perfect" i amb la puntuació de 540 punts, vaig quedar 4t del món júnior (siguent cadet!!!) de kayak freestyle, en el campionat del món amb més nivell júnior que s'ha fet mai.
A destacar també la 5a posició de la Carla Solé i de L'Odei, 5é en C1 i 3r en OC1!!! Kins craks!!!

Gràcies especials a:

Club Piragüisme Salt-ter, Jacko Jackson, ROCROI i el pares!!!

Aquí teniu els dos primers videos que he editat:



I algunas fotos...