lunes, 13 de julio de 2009

Concentració de la selecció

Després de passar per casa el diumenge, el dilluns al matí vam marxar cap a Millau, on es va fer la concentració de la espanyola.


Vam estar remant asaco i practicant sobretot trucos de moda: Phoenix Monkey, McNasty, Tricky Woo, Space Godzilla, Back Loop i també trucos de ola: Blunt, Félix...
L'entrenador anglés, el Jacko, ens va començar a preparar i mentalitzar de cara al campionat del món.

Aqui he penjat algunes fotos de la sortida.



1. Equipooooo!!!
A dalt: Quim, Jacko, Gorka, Kimet, Adrià, Odei, Gemma, Carla, Alba i Emma.
A baix: Gerd, Cris, Jus, Aniol.
2. La mascota de la selecció: l'Angustias.
3. Clean Blunt estil Gork
4. Space Godzilla
5. Tricky Woo

Campionat d'Espanya

Vam arribar a campo els divendres a la tarda, la onada no funcionava, els de Campo l'havien intentat arreglar i van acabar per espatllar-la, casi no hi havia espuma i no aguantava, avans ningú es va treure un spin, va passar com a mínim mitja hora.

El dissabte va començar la competició, aquest cop, competint en categoria júnior vaig passar a la final de totes les modelitats i el dissabte mateix ja vaig guanyar en C-1 i squirt cadet per segon any consecutiu.
A la tarda, uns quans bascos juntament amb alguns dels palistes del team bésties de riu vam intentar millorar la onada, que era una merda: vam moure una roca k pesava com 2 tones (vam trigar com una hora a portar-la fins a la contra) i total no va servir de res.

El dia següent, es va disputar les finals, quendant 1r de K-1 cadet i 3r OC-1 sénior.

Perdoneu k no hi hagi fotus, ja n'intentaré aconseguir...